Wil jij een gastblog schrijven?

typen   Autismeblogger staat open voor het delen van andere ervaringen, ideeën en kennis van anderen als het gaat om leven met autisme of eventueel een andere psychische aandoening. Om deze reden wil ik de mogelijkheid creëeren voor het schrijven van een gastblog.

 

Voor het plaatsen van een blog heb ik de volgende informatie nodig:

  • Naam waar ik naar mag verwijzen als auteur van de blog;
  • E-mailadres voor eventuele correspondentie;
  • Eventuele eigen website mag vernoemd worden;
  • Natuurlijk een blog. Deze blog moet een duidelijke titel bevatten en minimaal 300 woorden bevatten.

Niet iedere blog zal vanzelfsprekend geplaatst worden. Mocht ik de blog niet vinden passen op de website, dan laat ik dit weten.Mocht ik de blog plaatsen, zal ik het plaatsen zoals deze geschreven is. Wel pas ik de opmaak aan zodat het past in het geheel van de website. Eventuele spelfouten zal ik er nog uit halen. Ook zal ik ervoor zorgen dat de blog gedeeld wordt op de Facebook- en Twitterpagina van Autismeblogger. Ik zou het fijn vinden als je het zelf ook wilt delen op enige wijze, maar hierin ben je vrij.

 

Ik zal twee keer in de week een mogelijkheid creëeren tot het delen van gastblogs. Mochten er wachtende voor je zijn, dan laat ik dit weten en wanneer de blog gepubliceerd zal worden.

 

Heb je wel een idee over iets wat je wilt delen, maar weet je niet goed hoe te beginnen of om er een blog van te maken, dan wil ik je daar ook bij helpen!

 

Voor het insturen van blogs of ideeën graag het contactformulier invullen.

 

Comments

  • jeroen on

    Ik ben ervaringsdeskundige Asperger(jeugddementie, hep ik te horen gekreegen ), door mijn aandoening ontstaan altijd conflicten. Mensen begrijpen autisme niet, hierdoor ontstaan problemen. Normaal raken ouderen verward maar soms dus ook jongere mensen. Het is een schande dat mensen met vroeg demente verschijnselen anders behandeld worden dan ouderen. Ouderen krijgen volgens mij altijd gelijk. waarom wij niet. OMDAT BEGELEIDING GEEN KENNIS HEEFT VAN DEMENTERENDE JEUGD JAAAAAAAAA!

Comments are closed.