Weer in Nederland

Het voelt alweer langer geleden, maar donderdagmiddag ben ik thuis gekomen van de vakantie. Terug thuis is het weer wennen aan Nederland. Dit kost me een paar dagen en door overprikkeling is het me niet gelukt om eerder weer te gaan bloggen.

Toen ik thuis kwam, heb ik eerst mijn spullen opgeruimd en toen heb ik spullen gepakt om een nacht bij m’n zus te kunnen slapen. Mijn zus had ik ook alweer een aantal weken niet gezien, dus daar had ik wel zin in. Samen even op pad geweest, lekker gekookt en vooral weer een beetje bij kunnen kletsen. ’s Avonds als een blok in slaap gevallen en de volgende dag van mn wekker wakker geworden. Ik was er aan toe volgens mij.

Gisteren heb ik met mijn moeder boodschappen gedaan. Voor mijn nieuwe exorfine-vrije dieet moesten er nog wat meer dingen in huis gehaald worden en sowieso moesten er boodschappen gedaan worden, omdat we haast geen verse dingen meer in huis hadden. Dus daar ben ik vrijdagmiddag de hele middag wel mee bezig geweest.

De komende weken staan voor mij in teken van veranderingen.

Ik heb mijn eerste kennismaking voor de psycho-educatie groep die ik ga volgen. Het kwam wel een beetje als een verrassing toen ik in mijn vakantie een telefoontje van het Radboud kreeg. Er was namelijk plek vrij in de dinsdaggroep en de vraag of ik die plek wilde opvullen. Dat wilde ik wel en dus gaat therapie per 1 september beginnen. Voordat ik daaraan kan beginnen, vindt er op 27 augustus nog een kennismakingsgesprek plaats. Dan krijg ik meer te horen over hoe het er precies uit gaat zien.

Daarbij ben ik ook aangemeld voor rijlessen. Ook dit gaat al vrij snel starten, namelijk op 31 augustus. Ook dit kwam als een verrassing toen ik gebeld werd door de rijschool. Zo snel al had ik niet verwacht. Ook wel weer fijn. Nu heb ik maar een ruime week dat ik kan stressen ervoor.

Wat in die week ook nog gaat beginnen is saxofoonlessen. Nog niet de eerste les, maar wel lesbespreking vindt er plaats in die week. Dan krijg ik dus te horen wanneer ik precies ga lessen en kunnen de laatste dingen nog even opgehelderd worden. Ik heb namelijk een contract voor het huren van een klarinet gekregen en zo nog wel een paar details uit het contract die ik wil bespreken. Wat die details… ja die moeten wel kloppen.

Nu ik weer in Nederland ben, wil ik de blogstructuur die ik op vakantie had gaan doorzetten. Dit betekend dat ik op maandag, woensdag, vrijdag en 1 dag in het weekend een blog online zal zetten.

Waar willen jullie graag over lezen?

Comments

  • Pauline on

    Wat een enthousiasme en energie, daar ben ik jaloers op. Je begint met veel dingen tegelijk, allemaal nieuw en uitdagend. Bij de psycho-educatie zal wel naar voren komen dat je goed naar je lijf moet luisteren en evenwicht vinden in activiteit en ontspanning. Ben benieuwd naar je vakantie.

Comments are closed.