Back online!

Na een vreselijk lange tijd niet online te zijn geweest, pak ik bij deze mijn blog weer op. Afgelopen maanden zijn heftig geweest, maar terugkijkend zeer nuttig geweest.

 

In februari heb ik een nieuwe diagnose erbij gekregen. Na de depressie van vorig jaar, ben ik compleet doorgeslagen in een soort van euforische staat van zijn. Dit was niet de eerste keer in mijn leven en zo kwam de diagnose bipolaire stoornis type 2 tot stand. Hier zal ik later mee over schrijven.

 

Gevolg van deze diagnose was dat ik medicatie moest gaan switchen. Dit pakte helaas niet helemaal goed uit. Het gevolg was een nieuwe depressie en een opname. Door allerlei omstandigheden is de opname erg lang geweest, namelijk een vol half jaar.

 

Uiteindelijk heb ik hier wel heel veel aan gehad en kon ik vol vertrouwen het ziekenhuis achter me laten.

 

Nu ben ik begonnen aan een compleet nieuwe fase in mijn leven. Ik ben zelfstandig, maar wel beschermd/begeleid gaan wonen. Ik woon met nog een aantal anderen in een huis, maar heb wel eigen kamers en badkamer en toilet. De keuken delen we. In totaal krijg ik ongeveer 8 uur begeleiding in een week.

 

Het fijne is dat ik nu weer in mijn oude omgeving woon. Dat wat ik ken en wat eigenlijk altijd thuis is geweest. Weer terug in Brabant!

 

De komende tijd wil ik jullie mee gaan nemen in mijn zoektocht naar mijn nieuwe ritme, een nieuw leven en een nieuwe ik. Hierbij zal ik ook nog wel refereren aan de afgelopen tijd en meer vertellen over wat ik geleerd en gedaan heb.

 

Fijn dat jullie weer mee komen lezen!!

 
Comments

  • Monique on

    Ik ben fan. Ik ga je volgen. Succes Monique

Comments are closed.