Om contact op te nemen met Autisme Blogger kunt u onderstaand formulier invullen.

[contact]

Comments

 • Rita Maris on

  Goedenavond,

  Ik zag dat jullie op zoek zijn naar een blogger die over autisme schrijft. Ik ben misschien precies wat jullie zoeken. Oordeel zelf maar eens; rupsjedaan.wordpress.com en eetproblemenbijautisme.wordpress.com

  Ik hoor graag of ik iets voor jullie website zou kunnen betekenen.

  Met vriendelijke groet,

  Rita Maris

  reply

 • overlevenmetautisme on

  Hallo,

  Ik vind je blog erg leuk om te lezen. Ik herken er veel van. Ik ben zelf 27 jaar en heb ook autisme en daarbij te maken met depressies. Ik had je een wat uitgebreider bericht willen sturen maar je contactformulier doet het niet. Ik zou graag wat meer willen weten over het proces van het nemen van een hulphond, want ik denk dat dit ook wat voor mij zou kunnen zijn, ik herken namelijk veel van de dingen die jij beschrijft waar je hond je bij gaat helpen, daarbij heb ik bij de hond van mijn ouders al gemerkt dat het een gevoel van veiligheid en steun geeft. Zou je mij een bericht willen sturen?
  Bij voorbaat dank,

  Met vriendelijke groet,

  reply

  • Lieke on

   Hoi.
   Fijn dat je zegt dat het formulier niet werkt, ik ga hem weer werkend maken. Ik zal je komende week even mailen over het proces wat ik tot nu toe heb doorlopen en wat mijn plannen zijn voor de toekomst met mijn hond!
   Groeten, Lieke

   reply

Geef een reactie

Your email address will not be published. Name and email are required