2017 wordt mijn jaar!

5-min 6

 

Het nieuwe jaar, 2017, is van start gegaan. Ik heb oud&nieuw in de Efteling gevierd samen met mijn vriend. Dit was echt onwijs gaaf. In het donker zijn de attracties toch net wat anders dan overdag als het licht is. Het park was open van 19:00 uur tot 1:00 uur. Om 00:00 uur was er een mooie vuurwerkshow te zien en iedere bezoeker kon een oliebol en een glas bubbels ophalen bij de daarvoor bestemde kraampjes. Het vuurwerk was echt ontzettend mooi om te zien. Ik heb iets na twaalven ook echt met een brok in mijn keel gestaan. Ik voelde me zo gelukkig. Dit jaar is zo anders gelopen dan de laatste jaren en voor het eerst voelt het ook alsof ik het vast kan gaan houden. Ik begin stukje bij beetje meer vertrouwen te krijgen dat ik een “normaal” leven tegemoet aan het gaan ben.

 

Nieuwjaarsdag voelde ik me helaas niet meer zo gelukkig. Buikgriep. Tsja, daar kun je verder weinig aan doen, behalve uitzitten. Met een emmer en de wc in de buurt heb ik de hele dag op bed gelegen. Mijn slaaptekort in één dag en nacht opgelost, aangezien ik geloof ik over meer dan 24 uur maar een uurtje of 5 echt wakker ben geweest. Voor de rest heb ik de griep uitgeslapen.

 

Hoewel ik al eerder had besloten om wat meer leuke dingen te gaan doen, ben ik nu toch wel heel erg gemotiveerd om dit jaar allerlei leuke dingen te gaan doen. Een beetje inhalen wat ik allemaal gemist heb. Sommige dingen zal ik met de mensen om me heen gaan doen, maar ook dingen alleen doen staat op mijn lijstje. Juist alleen gaan kan een extra twist geven aan de activiteit en vind ik op z’n tijd heel erg prettig om te doen. Qua leuke dingen kan ik dan denken aan bezoekjes aan theater, bioscoop of concerten, maar ook mooie gebieden opzoeken om te wandelen of te fietsen of letterlijk de wereld gaan bekijken. Er zijn zoveel mooie plekken op de wereld die ik nog graag zou willen zien. Dit jaar weet ik zeker dat ik er de tijd voor ga hebben en financieel zit het ook allemaal wel goed. Dus ja, 2017 gaat het jaar van de leuke dingen worden.

 

Een greep uit de dingen die ik zou willen doen of die zelfs al ingepland staan:
– Groots met een zachte G 2017
– Nog een keer naar The Lion King in Den Haag
– Deel van het Pieterpad lopen met een vriendinnetje
– Met datzelfde vriendinnetje -hopelijk- de 4Daagse van Nijmegen wandelen
– Met mijn vriend naar Spanje gaan
– Een stedentrip in Europa
– PAAZ in het theater zien
– Een verre reis maken, dus buiten Europa
– Met het OV door het Maas-Rijngebied heen reizen en daar mooie dingen opzoeken
Enzovoorts, enzovoorts…